Bio szőlőmagőrlemény

A szőlőmag a természet egyik leghatásosabb antioxidánsa, amit már Szent- Györgyi Albert is megállapított.

szolomag

Kutatások szerint az öregedési és az általános leépülési folyamatokban jelentős szerepet játszanak a szabad gyökök. Ezek negatív hatásait semlegesíthetik a szőlőmagőrleményben nagy töménységben jelen lévő polifenol vegyületek, melyek antioxidáns hatása a C-vitaminnál hússzor, az E-vitaminnál ötvenszer erősebb.

Ajánljuk keringési problémák megelőzésére, allergia enyhítésére, immun-erősítésre. Ezen kívül védheti és erősítheti a kötőszövetet, elősegítheti a bőr rugalmasságát, mivel stabilizálja a kollagént és az elasztint. Segíthet az izületek egészségének megtartásában, jelentősen csökkentheti a gyulladásokat. Egyes hatóanyagai képesek átjutni a véragy-gáton is, így megóvhatják az agysejteket a szabad gyökök roncsoló hatásaitól. Segíthet a koleszterin szint beállításában.

uveges_tasakos

Az Anna Borház szőlőmag őrleménye a friss, ki nem erjesztett vörös szőlőből származik, és préselés után azonnal feldolgozzuk, így hatóanyagait maximálisan meg tudjuk őrizni. A szőlőmag teljes olajmennyiségét tartalmazza! Egészsége megőrzése érdekében minden korosztálynak ajánljuk.

Az OÉTI által értékelt és szakvéleménnyel ellátott étrendkiegészítő készítmény.
OÉTI not. szám: 12396/2013

Ellenőrizte:
Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO 01

Adagolás: naponta egy kávéskanálnyi mennyiség (2 g). Egy csomag kb. 50 napra elég.

Tárolása: száraz, napfénytől védett helyen. Hőmérsékleti ingadozások a hatóanyagot nem, de a csomagolást  károsítják.

Figyelem! Szedése előtt kérje ki orvosa véleményét! Nem helyettesíti az egészséges életmódot, vegyes étrendet és az orvosi ellátást!

11 hozzászólás a(z) “Bio szőlőmagőrlemény” bejegyzéshez

  1. A bió szőlőmag őrlemény jótékony hatását már hónapokkal ezelőtt sikerült megismernem. Izületi és reumás panaszaim kezelésére kezdtem el a készítmény szedését, mert a reumatológus által felírt különböző krémek és gyógyszerkészítmények alkalmazása során sem múlt el a hasogató, égő fájdalom, mely éjszakánként jelentkezett kezeimben. Ekkor kezdtem el érdeklődni a készítmény iránt, majd javaslatra napi 3x 1 mokkáskanál adaggal kezdtem a kúrát. A harmadik nap után enyhült a fájdalom, majd lassan – három hét után- megszűntek panaszaim. Ezután csökkentett mennyiséggel folytattam a kúrát, két héten keresztül 2×1, utána két hétig napi 1 mokkáskanál őrlemény volt az adag, majd ezt követően abbahagytam a termék szedését. Hét hónapon keresztül gyakorlatilag nem voltak panaszaim.
    Az őszi betakarítási munkálatok során azonban ismét jelentkeztek a korábbi fájdalmak. Ekkor megint a szőlőmag őrleménytől vártam javulást. Napi 3×1 mokkáskanál mennyiséggel kezdtem a kúrát, melyet egy hét elteltével úgy folytattam, hogy csak este vettem be a napi 3 mokkáskanál mennyiségű őrleményt. Panaszaim enyhülésével ismét az előzőekben leírt csökkentett adagban alkalmaztam tovább a terméket. Jelenleg ez utóbbi terápia szüntette meg a borzasztó, hasogató, égő éjszakai fájdalmakat kezeimben.

    Esetemben a készítmény gyógyhatása már másodszor is bizonyított, ezért bátran merem ajánlani izületi és reumás panaszok jelentkezése esetén.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

bioborok Érsekhalmáról