Gyakori kérdések

Hogyan kell használni?

Napi rendszerességgel fogyasszon belőle egy csapott teáskanálnyit. Legjobb joghurtba, turmixba, müzlibe keverni, de sütheti kenyérbe, vagy megihatja bármilyen itallal is.

Milyen íze van?

Olyan, mint a friss szőlőmagnak. Nincs sem savanyú, sem erjedt íze, mivel friss szőlőből készül.

Mi az, hogy bio?

A biogazdálkodásról szóló jogszabályban meghatározott előírások szerint termesztett szőlőből készül. Erről hivatalos tanúsítvánnyal rendelkezik, amit a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. állít ki. Ez Magyarországon a bioélelmiszerek első ellenőrző szervezete.

Miért jobb nekem a bio szőlőmag, mint a nem bio?

Azért, mert a hagyományos szőlőtermesztés során agresszív szintetikus vegyszereket használnak, úgymint: műtrágyák, gyomirtók, rovarirtószerek, gombaölők, stb. Ezek egy része felszívódik a növénybe, és évekig megtalálható minden részében. Ha már az egészségünk miatt szedünk szőlőmagot, ne gyengítsük a hatását ezekkel a szermaradványokkal!

Hol tudom beszerezni?

Személyesen a tőlünk, a termelőtől a BAH- csomópont melletti ökopiacon, vagy a fentebb feltüntetett forgalmazóink egyikénél.

Mennyibe kerül?

Forgalmazóink listájában mindenhol szerepel a telefonszámuk is, amin érdeklődhet. Mi a piacon 1400 Ft- ért adjuk.

Honnan tudom, hogy valóban hatásos?

Kb. 6 hét folyamatos szedés után kezd mutatkozni a hatása, addig érdemes türelemmel lenni. Arcbőrén, ízületei teherbírásán veheti észre először a hatást, illetve, hogy kezei, lábai kevesebbszer hidegek.

Milyen szőlőből van?

Kékfrankosból.

Honnan származik?

A Hajós- Bajai borvidékről, Érsekhalmáról.

Van- e ellenjavallata?

Némely vélemény szerint véralvadásgátlókkal egyidőben nem szedhető. Sajnos eddig nem sikerült erre egyértelmű megerősítést vagy cáfolatot szereznünk az orvosoktól, gyógyszerészektől, akiket megkérdeztünk. A biztonság kedvéért, ha véralvadásgátlót szed, kérdezzen rá orvosánál!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

bioborok Érsekhalmáról